Opslagruimte al vanaf 1,3 m³

OpslagBox Leeuwarden heeft units vanaf 1,3 m³, in elk formaat. Daarnaast beschikt OpslagBox Leeuwarden over inbraakbeveiliging en videobewaking. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen.

Opslagruimte in Leeuwarden

Wij verhuren opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Ideaal wanneer u tijdelijk over extra opslagruimte wilt beschikken om uw spullen op te slaan.

Waarom OpslagBox Leeuwarden?

Uw spullen staan in een bewaakte ruimte middels camera’s. Altijd toegankelijk middels uw eigen unieke pincode, 7 dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur.

Self-storage bij OpslagBox Leeuwarden

 

Self-storage bij OpslagBox Leeuwarden houdt in dat bedrijven en particulieren hun goederen extern op kunnen slaan. Meestal is er sprake van ruimte tekort, of moet er tijdelijk een oplossing gezocht worden om goederen op te slaan. Wanneer je in een 1 of 2 kamerappartement woont, is er vaak sprake van ruimte tekort. Hierdoor is het handig wanneer iemand extern ruimte huurt en hierdoor bijvoorbeeld toch zijn winterbanden, kerstspullen, etc. op kan slaan. Bedrijven hebben soms ook opslagruimte tekort. Bijvoorbeeld wanneer in de wintermaanden het terras niet buiten kan staan, of wanneer er een grote voorraad is, waar intern geen ruimte voor is. Dan gaat men op zoek naar externe opslagruimte.

Zelf ten alle tijden toegang hebben tot uw goederen!

Wanneer je voor self-storage in Leeuwarden kiest, kan men van ‘s morgens 6:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur bij hun goederen. Men heeft een eigen opslagunit met een eigen slot en eigen sleutel. Je beschikt ook over een pincode waarmee men het pand binnen kan treden en hierdoor niet afhankelijk is van openingstijden. Alles is veilig door alarm, met camera’s en verwarmd opgeslagen bij ons.

Neem contact op

Contactgegevens

OpslagBox Leeuwarden
Poolsterweg 10
8938 AN Leeuwarden

E-mail: hollebolle@hollebollebox.nl
Telefoon: 058 – 700 9711
WhatsApp: 058 – 700 9711