Opslagruimte in Leeuwarden

Wij verhuren opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Ideaal wanneer u tijdelijk over extra opslagruimte wilt beschikken om uw spullen op te slaan.

Waarom OpslagBox Leeuwarden?

Uw spullen staan in een bewaakte ruimte middels camera’s. Altijd toegankelijk middels uw eigen unieke pincode, 7 dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur.

Opslagruimte al vanaf 1,5 m³

OpslagBox Leeuwarden heeft units vanaf 1,5 m³, in elk formaat. Daarnaast beschikt OpslagBox Leeuwarden over inbraakbeveiliging en videobewaking. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen.

Opslagunits

 

OpslagBox Leeuwarden heeft verschillende formaten aan units beschikbaar.

Unit maat S
Unit maat S is een ruimte van 1,5 m³ tot 2 m³.
Deze ruimte is geschikt voor 5 tot 8 verhuisdozen.

Unit maat M
Unit maat M is een ruimte van 5,5 m³ tot 10 m³. Deze ruimte is geschikt voor een studeerkamer of 1 kamerappartement. Ook wel geschikt wanneer u te weinig ruimte heeft op zolder of in de schuur.

Unit maat L
Unit maat L is een ruimte van 10 m³ tot 15 m³. Deze ruimte is geschikt voor 1 tot 2 kamer kamerappartement.

Unit maat XL
Unit maat XL is een ruimte van 16 m³ tot 20 m³. Deze ruimte is geschikt voor 1 persoonshuishouden. Ook uitermate geschikt om zakelijke goederen in op de slaan. Deze ruimtes zijn voorzien van een roldeur, waar makkelijk pallets in gereden kunnen worden.

Unit maat XXL
Unit maat XxL is een ruimte van 20 m³ tot 45 m³. Deze ruimte is geschikt voor een grotere inboedel of voor een gezin met kinderen. Ook uitermate geschikt om zakelijke goederen in op de slaan. Deze ruimtes zijn voorzien van een roldeur, waar makkelijk pallets in gereden kunnen worden.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen: 058 – 700 97 11.

Of een e-mail sturen naar: hollebolle@hollebollebox.nl

Neem contact op

Contactgegevens

OpslagBox Leeuwarden Poolsterweg 10 8938 AN Leeuwarden E-mail: hollebolle@hollebollebox.nl Telefoon: 058 – 700 9711 WhatsApp: 058 – 700 9711