Goedkope opslag

HollebolleboX heeft opslagruimte in diverse maten. Daarnaast beschikt HollebolleboX over videobewaking. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen.

Kies online uw box uit

Reserveer direct uw opslagruimte

Kies op de website uw locatie. Bekijk de ruimte die u nodig heeft en voor hulp gebruik onze Ruimte calculator. Bekijk het overzicht met de plattegrond en zoek een beschikbare ruimte die bij uw wensen past. Groen is per direct beschikbaar en oranje is op korte termijn beschikbaar. Zie de demonstratie video hier.

 

Ontvang uw contract per email

Wanneer u uw gewenste ruimte heeft gevonden dan kunt u deze reserveren door uw gegevens in te vullen, akkoord op onze algemene voorwaarden te geven en daarna het formulier te versturen(druk op knop “OPSLAAN”). De reservering wordt automatisch verstuurd naar een medewerker van HollebolleboX en zal snel worden gekeurd. Na goedkeuring wordt het contract automatisch aangemaakt en samen met de algemene voorwaarden, ter bevestiging van uw reservering, aan u per email toegezonden. U ontvangt ook per mail de gebruiksaanwijzingen.

 

Vrijwel direct toegang

Wanneer u uw contract heeft ontvangen dan ontvangt u ook een SMS met hierin de gegevens waardoor u toegang heeft tot onze locatie. In de door u uitgekozen box hangt aan de rechterzijde uw slot en sleutel klaar. U kunt nu direct aan de gang met opslaan van uw goederen.