Externe werkplaats of opslag? U twijfelt nog steeds?

  • Home  
  •   Blog  
  •   Externe werkplaats of opslag? U twijfelt nog steeds?
June 12, 2016

Externe werkplaats of opslag? U twijfelt nog steeds?

 

IMG_4970Woont u in Dronten, Swifterbant, Gemert, Hulst of omstreken en u bent ondernemer of zzp’er? Dan herkent u vast dat gevoel natuurlijk ook, iedere dag denken zal ik het doen of zal ik het niet doen?

Als ondernemers denk we vaak zo. Het blijft een investering die we moeten kunnen verklaren tegenover onze partner, boekhouder en ook naar onze klanten toe. Is het geen grootmoedswaanzin? Ga ik niet te snel? Komt het wel uit deze maand?
Heel veel twijfels om het te doen en eigenlijk laten we het dan ook achterwegen om de beslissing te nemen.

Waarom eigenlijk? We weten niet wat het daadwerkelijk kost en ook niet wat het ons uiteindelijk gaat opleveren. We investeren niet in de tijd om erachter te komen wat de voordelen zijn ten opzichten van de huidige manier van werken.

IMG_4967 Wij van HollebolleboX willen u uitdagen om samen met ons een berekening te maken wat de voordelen zijn om vanuit een externe werkplaats of opslag u werkzaamheden te verrichten. Woont u in Dronten, Gemert, Hulst of omstreken en u zoekt een opslag of werkplaats? Wij bieden meerdere mogelijkheden aan, van 5m2 tot 80m2, om uw  waardevolle goederen op een juiste manier op te slaan of u werkzaamheden vanuit een overzichtelijke ruime werkplaats te verrichten.

Twijfelde u nog en denkt u nu waarom zal ik het niet proberen. Blijf dan niet twijfelen en neem direct contact op met ons, 0623042836, hollebolle@hollebollebox.nl. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee.

Team HollebolleboX.

            IMG_4966

 

Blog categoriën