Een opgeruimd huis verkoopt beter!

  • Home  
  •   Blog  
  •   Een opgeruimd huis verkoopt beter!
December 24, 2015

Een opgeruimd huis verkoopt beter!

De huizenmarkt trekt weer aan, woningen worden sneller verkocht als ze leeg en opgeruimd zijn. Kopers worden nu eenmaal beïnvloed door een indruk van de ruimtes, en minder door uw persoonlijke eigendommen. Wilt u tijdelijk meer ruimte in uw huis? Met een eigen opslagruimte bij Hollebollebox zit u goed!

Smaken verschillen
Er zijn natuurlijk een aantal factoren waar de verkoopsnelheid van je huis vanaf hangt. Belangrijk is ook, hoe je huis wordt gepresenteerd op funda en de site van de makelaar. Want laten we eerlijk zijn; die levensgrote canvas aan je muur met de afbeelding van je bloedjes van kinderen, is voor anderen zeker niet interessant. Hoe leuk en uniek je kids ook zijn, het maakt jouw huis persoonlijk en voor joù bijzonder. Voor de koper kan het moeilijk zijn om door jouw persoonlijke touch heen te kijken en jouw woning als hun thuis te gaan zien.

Hetzelfde geldt voor je unieke verzameling lp’s of boeken. Hoe bijzonder deze collectie voor jou is, bij de fotografie van je huis of bij een bezichtiging, maakt het de woning minder ruimtelijk of zelfs rommelig. Opruimen helpt!

Waar laat u uw spullen?
Een goede vraag. U weet zelf vast veel achter luiken te plaatsen of spullen naar familie en vrienden te brengen. Zo zijn er wel een aantal creatieve opties. Maar het kan zoveel makkelijker. Heeft u aan een eigen tijdelijke opslagruimte gedacht?

Foto blog verhuizen2

Uw eigen opslagruimte
Voordat er foto’s worden gemaakt van uw woning huurt u een box voorzien van een roldeur, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor een korte of langere periode. Uw kostbare spullen staan daar veilig, droog en goed beveiligd.

Uw huis toont ruimtelijker en opgeruimd en wordt hierdoor misschien wel sneller verkocht dan gedacht. Is dit het geval, dan kunt u uw box eenvoudig en snel weer opzeggen. En mocht u tussentijds uw elpee’s nog even willen afspelen: U hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw persoonlijke box.
Kijk gerust rond op de website voor mogelijkheden voor HollebolleboX huur in Swifterbant of Gemert.

Blog categoriën