Bedrijfsruimte nodig en bent u ondernemer?

  • Home  
  •   Blog  
  •   Bedrijfsruimte nodig en bent u ondernemer?
February 8, 2016

Bedrijfsruimte nodig en bent u ondernemer?

Veel kleine ondernemers en ZZP’ers hebben een gebrek aan ruimte alleen weten niet waar ze hun spullen kwijt moeten. Dan is het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw in de gemeente Dronten iets voor u. Op een goede zichtlocatie in Swifterbant.

Ondernemers onder een dak!
Heeft u een bedrijf, bent u een ZZP’er? Dan heeft u waarschijnlijk meer spullen dan de meeste particulieren. Het gebrek aan ruimte is een veelvoorkomend probleem. HollebolleboX XL biedt de ideale oplossing voor u! HollebolleboX XL is een bedrijfsverzamelgebouw in de gemeente Dronten. Het richt zich op kleine bedrijven en zelfstandige die opzoek zijn naar een ruimte die geschikt is voor opslag en werkzaamheden. Het is Ideaal wanneer u bijvoorbeeld voorraden heeft die u thuis niet meer kwijt kunt, seizoensgebonden opslag nodig heeft of u bedrijf middenin het centrum zit.

Waarom HollebolleboX XL?
Door een bedrijfsruimte te huren bij HollebolleboX XL bespaard u kosten ten opzichte van de meeste bedrijfsruimtes. Waardoor u zich als ondernemer kunt focussen op datgene waar u goed in bent. 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw persoonlijke box, voorzien van de modernste bewakingsapparatuur. Zoekt u een flexibele bedrijfsruimte, dan is HollebolleboX XL uw partner die u ontzorgt.

Kijk gerust rond op de website voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging bezoek je onze site www.hollebollebox.nl/swifterbant-xl U kunt vooraf de door u gewenste ruimte al reserveren.

 

HBB XL

Blog categoriën