Blog

Externe werkplaats of opslag? U twijfelt nog steeds?

  Woont u in Dronten, Swifterbant, Gemert, Hulst of omstreken en u bent ondernemer of zzp’er? Dan herkent u vast dat gevoel natuurlijk ook, iedere dag denken zal ik het doen of zal ik het n..

Lees meer

Bedrijfsruimte nodig en bent u ondernemer?

Veel kleine ondernemers en ZZP’ers hebben een gebrek aan ruimte alleen weten niet waar ze hun spullen kwijt moeten. Dan is het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw in de gemeente Dronten iets voor u. Op ee..

Lees meer

Een opgeruimd huis verkoopt beter!

De huizenmarkt trekt weer aan, woningen worden sneller verkocht als ze leeg en opgeruimd zijn. Kopers worden nu eenmaal beïnvloed door een indruk van de ruimtes, en minder door uw persoonlijke eigend..

Lees meer

Waar laat ù die zomerbanden en tuinmeubels?!

“Een eigen opslagruimte voor mijn zomerbanden en tuinmeubels. Dat ik daar nog nooit aan heb gedacht. Elk seizoen struikel ik over mijn autobanden en weet ik niet weet waar ik de kussens van mijn lou..

Lees meer

Miniopslag Dronten, Swifterbant en Gemert

Ga je verhuizen, is je schuur te klein, wil je je motor in de winter niet thuis stallen, zomerspullen vochtvrij opslaan of ruimte nodig voor uit de hand gelopen hobby dan ben je bij HollebolleboX aan ..

Lees meer

Actie woont u in omgeving Swifterbant/Dronten Actie

Gaat u verhuizen of u heeft tijdelijke ruimte nodig en u woont in Dronten/Swifterbant dan hebben we tot eind februari een leuke actie: iedere klant voor de bovenverdieping krijgt de eerste 4 maanden 2..

Lees meer

Alweer een jaar in Gemert

HollebolleboX Miniopslag Gemert is nu ook een jaar geopend aan de Nijverheidsweg 15 te Gemert. We hebben ook hier een ruim assortiment boxen van 5m2 tot 20 m2 voor zakelijk en particulieren. Handig om..

Lees meer

Kerstdagen voorbij en ruimtegebrek?

De kerstdagen zijn voorbij en wat nu te doen met al de spullen? Terug op zolder achter de kast? Bovenop de andere spullen in de schuur? Of gaan we voor een slimme overzichtelijke oplossing en huurt u ..

Lees meer

Tweede verdieping HollebolleboX Swifterbant/Dronten gereed

Voordelige opslagruimte voor bedrijven en particulieren bij HollebolleboX in Swifterbant. In 2012 begonnen in Swifterbant en sinds 2013 met een tweede vestiging in Gemert, heeft Hollebollebox een vlie..

Lees meer